Aynel-Yakin Forum

Full Version: Global Dünya-Küresel Dünya Hayali Suyamı Düştü(Kar©glanın 12 Mart 2020 Vaazı)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

Global Dünya (Küresel Dünya) Hayali Suyamı Düştü

(Kar©glanın 12 Mart 2020 Vaazı)

أَعُوذُ بِاللهِ مِنَ الشَّيْطَانِ الرَّجِيمِ , بِسْمِ ﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

قُلْ اَرَاَيْتُمْ اِنْ اَصْبَحَ مَٓاؤُ۬كُمْ غَوْرًا فَمَنْ يَأْت۪يكُمْ بِمَٓاءٍ مَع۪ينٍ

Euzubillahimineşşeytanirracim
Bismillahirrahmenirrahim

Kul eraeytum in asbeha maukum ġavran femen yetikum bimain maiyn.

Meali :

De ki: Hiç bu açıdan baktınız mı "Bir sabah (kalktığınızda) Suyunuz âniden çekilmiş olsa, Allah'tan başka kim size yeniden su getirebilir.

Sadakallahul Aziym Mülk Suresi 30. Ayet


---oOo---

Karantina Hadisi

Peygamber Efendimiz Sallallâhü Aleyhi ve Sellem Buyurdular

"Bir yerde vebâ olduğunu işittiğinizde oraya girmeyiniz. Bir yerde vebâ ortaya çıkar, siz de orada bulunursanız, hastalıktan kaçarak oradan dışarı çıkmayınız"

( Hadis-i Şerif , Buhârî, Tıb 30; Müslim, Selâm 98)

Karantina Hadisi-2

Peygamber Efendimiz Sallallâhü Aleyhi ve Sellem Buyurdular

"Bir yerde bulaşıcı hastalık ortaya çıktığını duyduğunuz zaman oraya girmeyiniz. Bulunduğunuz yerde bulaşıcı bir hastalık ortaya çıkarsa, oradan da çıkmayınız."

( Hadis-i Şerif , Buhârî, Tıb 30; Müslim, Selâm 100)


"Allâhumme salli alâ Muhammedin ve alâ âli Muhammed. Kemâ salleyte alâ ibrâhîme ve alâ âli ibrâhîme inneke hamîdun mecîd"
"Allâhumme bârik alâ Muhammedin ve alâ âli Muhammed. Kemâ bârakte alâ ibrahîme ve alâ âli ibrâhîme inneke hamîdun mecîd"

Yolculuğumuza başliyoruz :


"Leben ist nicht geradeaus."

"Hayat her zaman düz gitmiyor."

Orjinal Kar©glan sözü 10 Mart 2020

Bu söz  hayata Geldiğinde, Doktora İlaç yazdırmaya gitmiştim. Doktor da iki tane sekreter kadın var. Sekreterin bir tanesi İçerdeki hastalara kısa tedavi yapma odasına gitti. Öbür sekretere Sigorta kartımı verdim, ilaç yazdırmak için. Mesainin başlamasına 15 dakika vardı. Kadın meşguldü, kadını rahatsız ettim, İlacımı yazmasını istedim, o da doktorla görüşmeyeceksen, ilaç yazabiliriz, önemli değil dedi. Allah'ın hakkı ya, hakka sahip çıkmak, adalete sahip çıkmak böyle bir şey, 15 dakika o kadının hakkı, benim hakkım değil, orada kadın bilgisayarın mausunu hareket ettirdi, Mouse çalışmıyor (yani faresi). Biraz uğraştı yapamadı, Diger Genç ve Güzel olan sekreter geldi, geçen de de oldu dedi, Ben biliyorum dedi, şuradan alttan yapacaksın dedi. Bakti kendisi eğildi masanın altına düzeltmek için, uğraştı, o sırada o bilgisayarın esas sahibi olan, biraz yaşlı olan kadın ayağa kalktı, "Ben orada gayri ihtiyarı ne yaptıklarına bakıyordum" ve dedi ki biz böyle eğilip kalkıyoruz, işte  bilgisayar bozuldu, bize bakma dercesine bir laflar etti, tam anlayamadım. Sanki Güya ben onlarin domalmalarina bakayirum gibi bir ifadesi vardi, sapıkmıyım da  ben onların domalmalarına bakıyormuşum.  ve Bu Söz hayata geldi, Ben de Kadına dedim ki:

"Leben ist nicht gerade, gibt eben, nieder und hoch." Doğru Türkçesi "Hayat öyle hep düz gitmiyor, inişleri ve çıkışları düz gidişleri var." yani bilgisayarda bozulabilir, engel de çıkabilir, hastada olabilirsin,.. işte Allah adaleti orada Gözetliyor ki, onların 15 dakikası onlara ait, bana onların 15 Dakikasını çalmamasını eğitecek, onlara da başka bir şey  eğitecek. Ikinci sekreter güzel sekreter kendi masasına geçecekti, Ben öbür sekretere dedim ki : Ben dedim işimin burada takılıp kalmasını istemiyorum, Benim kartımı diğer sekretere verde, o yazsın ilacı dedim. ve İlacımı diğeri sekretere yazdırdım çıktım. Kızımın arabasıyla gitmiştik, arabaya da cam ve konserve atıklarını dönüşüm ünitesine atmak için, ünitenin olduğu Park yerine gittik. Orada Camlardan kırıklar vardı, cam atiklarini arabanin arkasina değlde, dökülür diye ön tarafa, oturduğum koltuğu almıştım. Ona rağmen cam kırıkları torbayı delmiş, alttaki paspasa dökülmüşler. camları attım,boş konserve doselerinide de atım, cam kırıkları torbayi delmis düsündügüm gibi ön kolgugun paspasina dökülmüsler. toplamak için orada Affedesiniz domaldım, paspastan cam kırıklarını topluyordum, o sırada iki Türk kadını oradan geçiyorlarmış, Ben  de o domalik vaziyette olmaktan, erkek olmama rağmen, onlara karşı domalmaktan rahatsız oldum, düzeldim. Yani demem o ki, namuslu kadın, iş yaparken eyilip kalkmasına başka erkek insanların bakmasından rahatsız olur. erkekken Ben bile orada o halinden rahatsız olmuştum. ve o kadın o anda doktordaki o kadin sanki beni sapık bir insan gibi atfetti. Ben 1997'de  Mekke de Kabe'de bulunup Hac görevini yapmış bir insanım, ve orada sen gibi bir tane iki tane domalan kadın yok, binlerce domalan kadın varken, ben onlara o gözle bakmadım, ben müslümanım, Bakacak olsam sen gibi kartoloza mı kaldım.öyle  güya seni domalmiş görünce,  hemen  seni sikmeyi düşüncen haaa. ama insan İşte, insan rahatsız olur o halden. internette bugün bırak öyle giyinik domalmasını, Afedersiniz kendi kendisinin videosunu çekip, Bilmem neresinin deliğini gösteren kadınlar varken, teri taze kızlar varken, ben senin orada Domalma pozisyonundan, hemen  seni tikmeyi düşünceyimi mi zannediyorsun. o anda senin sikmeyi düşüncem hayal etcen ha, Ben Hem Mehdiyin hemde o kadar sapığım sence haaa! yani senin fikrine göre dangalak.

Bir evde mutfağın lambasına giden Elektrik kablosu ve düğmesi ayrı yerde, ona giden sinyal ayrı bir düğmeden gidiyor, venilatora  ayrı yerden sinyal gidiyor dügmesi başka yerde, Bilmem tuvalet lambası ve oranın ventilatör kablosu ayrı, sinyalini ayrı bir kablodan ayrı yerden gönderiyor. insanın ekmek yeme hissini veren sinyal ayrı kablodan gidiyor, Bilmem çişi geldiği zaman, tuvalete gitme hissin ayrı kablodan gidiyor, ve seks ihtiyacın geldimiydi, seks düşüncesini götürüp getiren sinyalde ayrı kablodan gidiyor. Fakat Herkesin evi farklı olduğu gibi, herkesin sinyal sistemi de farklı. Benimki seninki gibi değil, seninki de Benimki gibi değil. Muhammed dedi. 

Peygamber Efendimiz Sallallâhü Aleyhi ve Sellem Buyurdular

"Pazar da çarşıda, bir kadın kız görüp, aklınıza cima etmek, yani seks yapma istegi ve hissi gelince, evli iseniz hemen evinize gidin, evdeki hatununuz da, o ndakinin aynısından var, yani o delikten onda da var, hemen gidin hemen ve, evinizde hanımınıza birleşin, seks yapın ki o ihtiyacınız gitsin ki.  o istek ve o düşünce sizden gitsin."

( Hadis-i Şerif , internette aradim hadisi de kaynaginida bulamadim malesef)dedi, Yine

Peygamber Efendimiz Sallallâhü Aleyhi ve Sellem Buyurdular

“Kişi hanımını (cinsel ilişkiye girmek için) yatağa çağırınca hanımı deve üzerinde bile olsa inip, kocasının bu (cinsel ilişki) isteğine cevap versin!”

( Hadis-i Şerif , Bezzar 2/181, İbni Mace 1853, Albânî Sahihu’l-Cami 547)

vermeyipte kocanınızı şeytanın eline bırakıp, ateşe atmayın dedi Hz. Muhammed ve bu yüzden de, eşinizi başka kadınlara çaldırıp, elinizden kaçırmayın, demek istedi bence Hz Muhammed. şeytana uyupda o düşüncede kalmak isteyen, her yerden oraya varabilir, mesela sigara icen birinden duydum, son firti cekerken, sigaranin  bu son firti, ayni sex yaparken, son an gibi, meninin geldigi an gibi, son firtta tatli deyip, sigarayi atmadan, son bir firt daha cekmek ister,... işte yani....

Yani Muhammed tavsiye etmiş bunu, ya öyle brinini gördüde tavsiye etti bunu, yahut da , O da, o hisse kapildi bir an, ve bunu tavsiye etti.  ya da Bunun böyle olduğunu  kendisi hissetmiş bilmiş. böyle bir hadis bize rivayet edilmiş, bize kadar ulaşmış, böyle bir düşüncenin Taaa o zaman  da da olduğunu, ben duydum ögrendim. Ben yadırgamıyorum o kadının o halinide, Fakat ben kendi halimin o an "gayri ihtiyari oldğunu" İbraz etmek istedim burada. o anki düşüncem de öyle değil benim. Benim Sex Saatim de bellidir, sex yapmanin da saati var, nasıl namaz beş vakit de, ikindinin vakti ikindi, ve yatsının vakti yatsıysa, benim seks saatimin de, seks düşünce vaktiminde saati programı var, ben her saat öyle sapıklar gibi, her bayan gördüğümden seks düşüncesine varmam. Ben dedim, Kabe'de tavaf etmiş adamım, biz erkek ve kadin hepimiz namazda hem götümüzü göve diukeriz hemde egilip domaliriz,benim fikrimce, camide bir tek müslümanin aklina böyle fikir gelmez. Ben Camide Namaz kılmış adamim, beytül harmada (Kabede) benim önümde sen gibi bir tane domalan kadın degil binleri vardi, domalan kız kadın doluydu, benim aklimin ucunda gecmedi, simdi mi ben sapik oldum haa! Biz Müslümanlar böyle,..  Ama bazilari evindeki hizmetlisni ve bakıcısını bile, öyle görünce tikmeyi düşünüp, tecavüz eden insanlar var, onlar farklı Bizden, ben  ve biz müslümanlar müminler onunla aynı değiliz.

sapık sapıktır.  İnsan neden hırsız olur? yokluktan, bir şeylerin azlığından. neden arsız olur? Bazı şeylerin eksikliğinden. Neden sapik olur cinsel sapik olur? kadını, seks yapacak bir eşi olmadığından. ve bugün internet sayesinde artık bunlara ihtiyaç yokken, mastürbasyon aletleri sayesinde, İnsanlar kendi kendini bile tatmin edebilirken, hala bu düşüncede olan, eski çağda Osmanlı'da kalanlar işte, kadini çarşafa bürüyüpte, sonra da kadının elini görünce, seks düşünebilen insanlar. Daha hala bu çağda,  birak kadinin elinin ucunu görmeyi, tanga giyen insanlar vaktinde, insanlar haaala sapik olabiliyorsa!!! bu vahim yani.


İnsanoğlu hayvanlığı anlamadan, bu çağda bu sapıklıktan da vazgeçemez. neden derseniz, insan olmak demek, aynı Kabe'deki veya muahmmed vakti cemaati gibi kadinli cemaatte, kadınların domaldığında, onları Affedersiniz hemen sikmeyi düşünmeyen insan gibi olmaktır hayvanlık. Çünkü hayvanların hepsi domalık vaziyette, hiçbir hayvan, domalık vaziyette gördüğü her kedi kediyi
iköpek köpegi hemen sikmeyi düşünmez. Hepsi domalık vaziyette, her an hiç düşünmüyorlarmi, ve bak onlar hayan olmasına rağmen, ne zaman düşünüyorlar, seks ihtiyaçları geldiği zaman, sex mevsimilerinde(kediler martta meslea). onların domalık olduğunun mevsiminde farkına varıyorlar. Kabe'deki insanda, kadınları domalik vaziyette görünce, seks düşünmez, yani hayvanlığa ermeyen, bu çağda o sapıklık düşüncesinden kurtulup ta, Müslümanlığı eremez. Müslümanlık önce hayvanlık gerektirir. Hayvanlık ki, cinsel isteklere gem vurabilmesini öğretir, oruç odur, Kabe'de Hac  ve tavaf odur, Çünkü kadın erkek Haşr da birlikte olacak diyerekten, orada  Haşr (Toplanma vakti) Tiyatrosu yapilir.

Peygamberimize Fatma annemiz Hatta sormuş:

"orada Haşr da çıplak olacakmış insalar, ya resulallah İnsanlar birbirinin avret mahalline bakmayacaklar mı ki?Diye sordu  da,
Peygamberimiz cevaben " orada onlar, kendi derdinden onu düşünmezler" demiş.

veyao haduis bu rivatte olabilir

Peygamber Efendimiz (asm) şöyle buyurdu: “Sizler kıyamet günü ayakkabısız, çıplak ve sünnetsiz olarak haşir meydanında toplanacaksınız.”

Bunun üzerine Hazret-i Âişe (ra) sordu:

“Birbirimize bakmaz mıyız?”

Peygamber Efendimiz (asm) Abese Sûresi’nde geçen bir âyeti okudu:

“O gün herkesin işi başından aşkındır.” buyurdu

(Hadis -Tirmizî, Tefsir, Abese, 3329)

ve o günler bu günler işte ve,  bakin bu gün herkes, heryerde,  kadin erkek, neredeyse ciplak vaziyetteler(tanaga mini etek caatli aciklar mayolular) fakat, nadir insan onlarin o ciplak halini düşünüyor, gerisi normal görüyor, işte, daha cübbeli capbalilar görünce örtünü diye kavga cikaririlar ancak işte, halbuki muhammed dedi o gün inslar ciplak olur demedimiydi? dedi. ve dedi O gün herkesin işi başından aşkındır öyle bakmazlar birbirine dedi. dün olsa bunlar olabilirmiydi ve vaktinizin ve Mehdi vaktinin kiymetini bilin kadinlar! erkekler!.

Bugün biz  telvizyonlarda ve internette  baldırıçıplak, çatali açık kadınları görüyoruz, hemen seks mi düşünüyoruz, Dün bunu görselerdi, adamların kadinların belini suyu akardı. Türkiyede TAN gazetesi çıktığından bu yan böyle insanlar, yani mehdi vakti. TAN gazetesinin ilk vaktinde, bakarak ihtiyarların  bile belinin suyu akıyordu, o vaktki gençlerin hepsinin kide gelde bir de bu güne bak neoldu artık alıştık,normal geliyor o haller alışmak diye birşey var. Allah bunu oldurdu cünkü, her an her zaman hemen sikmeyi düşünen insan olmayin diye. Bunları çıplaklığı ortaya çıkaran Allah'tır, sexinde bir vakti var. sexte ymek icmek gibi bir ögün bazen sen devenin üstündeyken, yani araba sürerkende gelbilir, bu sinyali gönderdiği zaman, dikkat edin işte yapin ve kocanizin elnizden kacirmayin. Karnın acıktıgi gibi onun da bir vakti var, onun da bir ömrü var, onuda vakti gelince doyurmak zorundasın, suyun vakti ayrı,ı olduğu gibi saxinde vakti ayrı. Bugün Hayvanlıgi öğrenmeyen, insan olamaz ki, hayvanlık binlerce domalık dişi, erkeği görmesine rağmen erkeklerde dişiyi görmesine rağmen,  cinsel istek duymamasıdır. GOLDENE ZEiT ASLANLIGI VE KEDiLiGI ÖGRENIN HERSEY VAKTiNDE GÜZEL ZAMANIMIZIN Aslanlari olun ey askerim, SAPIKLARI degil.


II .MESELE

Ne çektin be evladım teyzesi gibi, Allah Türklere cam bardağa sap takmasını öğretesiye kadar ne çekti. Daha düne kadar İllede İnce belli bardak, İllede İnce belli bardak, daha saptakmasını ögrenemediler.Ögretisiye kadar ne kadar uğraştı dünya neler çekti biliyor musun Sen. Bugün yine bizim Türkiye'de enflasyon yok diyor, Biz  ekmege zam etmiyor, aynı fiyata satıyoruz diyor. Dün bir kilo ekmek  15 lira ise, ertesi  sene 700 gram ekmek  15 lira oldu, daha sonraki  sene  ekmekciler  yine zam Yapmadı ama, Ekmeğin gramı 500 gram oldu.nasil enflasyon yok oluyor böyle. Bizim Avusturyada, kişisel ekmek, semel  çörek keşfedilmiş. Benim eski firmam, ekmek firmasında kişisel ekmekler yapılıyordu, küçük çörek halinde. işte Allah Avusturyalılara  çörek ekmek keşfettirmiş, kişisel ekmek vakti, Cennet vakti, kişisel ekmek, kişisel tabak, kişisel bardak, kişisel Huri,... Türklere da bu kişisel ekmek, yani çörek Ekmek yapmasını öğretcek ama, hala öğrenemediler, hala öğrenemediler. Daha hala bir kilo ekmek derdindeler, Allah enflasyon yaptı, öğretiyor, öğrenecek de, Ne çektin be evladım, senin yedigin ictigin kullandigin, artık öyle onun arttığı  bunun  arttığı olmayacak, herkese kişisel ekmek, 2 tane yiyecekse 2 tane kişisel çörek, 3 tane tane yiyecekse 3 tane tane kişisel çörek, ve israfın önüne böyle geçeceğiz. Dün bir aile 3 tane 1 kilolu ekmek alıyorsa, Bugün 10 tane almak zorunda, Neden? Çünkü gram düştü, Allah gramı düşüttürerek, çörek ekmek yapmamızı istiyor, ama hala diretiyor, hala diretiyor, dangalak işte.

Rabbim Neler çektin bu insanlığı böyle Cennet vaktine eleştirmek için, şimdi bunu yıkmaya çalışıyorlar, dangalak lar.

koskoca bir millete çörek ekmek yapma sana öğretmek ne kadar zor değil mi yine vergi vermesini öğretmek ne kadar zor değil mi cumartesi pazar tatil yapması öğretmek ne kadar zor değil mi kaçınmak geçmiş bu tatilin Keşfolasıya kadar.

III. MESELE

Sağlık ve ilaç Sanayi deccalın Elinde olduğu için, yani İlluminati'nin Elinde olduğu için, insanlari hasta edip, Grip nezle ve,.... veya iyi ederekten ilaç satıp kar ediyorlardı, bu sene zarar etmişler ki, en satmayan maddeyi Ben satacağım demiş, iddia etmiş galiba, ve şu anda Maske ve dezenfektan satıyor. Yani hem de neredeyse açık artırma ile satılacak bu maddeler. Sakın ola "Dezenfektan kullanmayın". Dezenfektan maddeler, iyi bakterileri de öldürüyor, kötü bakterilerin yanında, iyi bakterileri de öldürüyor. Eğer iyi bakterlerimiz tükenirse, aynı bağırsaklardaki iyi bakterilerimiz tükenince, yoğurt yemek durumunda kaldığımız gibi, vücudumuz en küçük mikroba karşı direncsiz ve bakımsız hale gelir, ve en kücük mikrop, vücudu yıkabilir. O yüzden de, aynı prematüre çocukların, ilk doğduğunda, küçük olmaları sebebiyle, küvezde tutulmaları gibi, o zaman bütün insanlık, küvezde yaşamak durumunda kalır, yani matriks filminde ki gibi, insan tarlalarında yaşamak zorunda kalırız. Bu bir ceza faktat iyi sonucta verebilir, dezenfektan maddesi kullanmayın ki, iyi bakterlerimiz dünyada tükenmesin, kötü bakteriler öldürüyoruz diye, iyi bakterlerimiz de ölecek, o yüzden dezanfektan kullanmayın. ikincisi "Maske kullanmayın" Maske az kullaninca nefesimzin sicakligi ile dis artmain sicakligi farkli olmasi sebebiyle, islanip nemli oldugu için, Bütün mikroplar en güzel, nemli ortamda daha çok gelişir ve çoğalırlar, ağızdaki Hava sıcak ve dışardaki hava soğuk, sıcak ve soğuk çarpışması sonucu, maskenin içinde nem oluşturduğu  için,  o maske ile alıp vereceğiz nefes, sizi daha çok hasta edecektir, Bu mikrobun daha da çok ilerlmesine sebep olacaktır. Maske kullanmayın, dezenfektan kullanmayın, yoksa matrix'teki insan tarlalarında yaşamak zorunda kalacağız. Yani küvezde yaşamak durumunda kalacağız insanlık olaraktan, yoksa en küçük mikrop insanoğlunu yok edebilir, türümüz yok olabilir, Bunu yapanlar, kendi yaptıkları duruma, kendileri düşecekler, onlarin kendi ürettikleri mikrop ama, kendilerinede zarar vereceğinin farkında değiller, çünkü şeytan birisiyle başkalarını yok ettiriyor, ama en sonunda sana da dost olmadığını gösterecek, Çünkü o şeytan, insan türüne düşman, sende insan olduğun için, Deccal dahi olsan, en iyi askeri olsan da, en sonunda da, seni öldürecektir, ey deccal ve ve onun Askeri.


IV. MESELE

#: Dünya Global dünya ve küreselleşme olacak mı olmayacak mı meselesi :#


İngilizleri  ayarttılar, Biz birlikten ayrılıyoruz  dediler, Bu hayal (Global Dünya Hayali) gerçek olamaz dediler, halbuki Yanlış yoldalar. Bakın Dünya'ya! Dünya ne sinyal veriyor:

Kedi  ile  papağan Arkadaşlık yapıyor, halbuki kedinin tabiatında, kuşu yemek var, Nasıl oluyor da, kedi ile papağan arkadaş oluyor? demek yok mu? demek ki dünyada bir globalleşme var. Hayvanlar bile globalleşti, anlaşabiliyorlar kardeşim. İnsanoğlu niye anlaşamıyor? Yılan ile çocuklar oynayabiliyor, aslanla oynayabiliyorlar, aslan ile anlaşan İnsanoğlu, insanlar ile niye anlaşamıyor, globallik var, dünya sinyali verdi, dünya oraya doğru gidiyor, bu dangalak İngilizler niye ayrıldı, dangalak çünkü. Görmuyor Bunların ne olduğunu bunlar.

Kainati okuyamayan İncil okusa ne yazar Tevrat okusa ne yazar Kur'an okusa ne yazar.

Peki Kainat ne diyor?

"Dünya Global dünya oldu bile" diyor. çünkü kedi ile köpek birbirine Aşk duyuyorlar, kedi bir dogramcik hayavan, kedi ne kadar , internette videolar var, kedi ata aşık olmuş, resimleri videolari internette var. kedi ile at  anlaşabiliyorsa, Bu dangalak insanoglu niye birbiriyle anlaşamayor. Daha başka örnek göstereyim mi? gerek var mı  ha! YouTube videolarında binlercesi var. Internette yine videolar var, tavuğa gel diyor sahibi, tavuk koşup geliyor, sahibiyle bir sarılıyorlar birbirlerine, kafalarını bir de  omuzlarına koyuyorlar, tavuğunan anlaşabilen insan, Niye insanlarla anlaşamıyor? Ben bunu anlamıyorum!!! Neden? Çünkü arada şeytan var. şeytan, şeytan, insan türü ile düşman. Sanmasın onun yolundan gidenler, sanmayin siz onun birinci askerisiniz diye sizi öldürüp yok etmiyecek!!! insanları bitirince, en son seni de gebertecektir. o insanoğluna düşman, dedik ya : sen de bir insan olduğun, için sanada düşman, en son düelloyu seninle yapcak zaten. senin ona uyman zaten enayilik, ahmaklık, sonunda senide öldürecektir. Herkesi öldürür öldürür, sonunda da, hani var ya "İyi Kötü Çirkin" kovboy filmi, en son 3 kişi kalıyorlar, hazineyi elde etmek için, sonunda birbirlerini öldürmeye Kalkıyorlar. Yarın sen ben o kalınca, artık seni de, onu da öldürüp, o kalacaktır, amaci bu onun, o Çünkü insan türünü bitirmek istiyor geri zekalı, bu kadar ahmak mısın ki, O na asker oluyorsun sen.

Bu konuda Daha fazla söze gerek yok...

Rabbim, insan olan herkese idrak versinde, bu şeytanin tuzagindan, insanlik alemini kurtarsin.

Amiyn...


--oOo---


أَأَللَّهُمَّ أَرِنَا الْحَقَّ حَقاً وَ ارْزُقْنَا اتِّبَاعَهْ وَ أَرِنَا الْبَاطِلَ بَاطِلاً وَ ارْزُقْنَا اجْتِنَابَهْ


''Allahım! Bizlere, hakkı Hak gösterip ona tabi olmayı, bâtılı da Bâtıl gösterip ondan yüz çevirmeyi nasib eyle..! '

وَآخِرُ دَعْوَاهُمْ أَنِ الْحَمْدُ لِلّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ

Ve âhıru da'vâhum enil hamdulillâhi rabbil âlemîne,
Amiyn.
Elfatiha maassalavat.

سُبْحاَنَكَ اللَّهُمَّ وَبِحَمْدِكَ، أَشْهَدُ أَنْ لاَ إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ، أَسْتَغْفِرُكَ وَأَتُوبُ إِلَيْكَ

Sübhâneke Allahümme ve bihamdik, eşhedü en lâ ilâhe illâ ent, estağfirullahe ve

etûbu ileyk.

--OoO--


Kar©glan

Başağaçlı Raşit Tunca

Schrems, 12 Mart 2020 Perşembe

Original Kar©glan