Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Önemli Sureler Ayetler Dualar II
RasitTunca-4 

Önemli Sureler Ayetler Dualar II

Yasin&Fetih&Rahman&Mülk&Nebe&Cuma&Vakıa&Kehf&Enam&Saffat&Saf Sureleri  Amme Cüzünden Sureler ve Namaz Sureleri ve Dualarının Arapçası Türkçe Okunuşu Meali ve Bazılarının Faziletleri Bu Kitapta  Düzeltlenmiş ve Genişletilmiş Yeni Version

Zusammenfassung

Ben Tasavvuf yolunda Nakşibendi Tarikatına intisab ettiğim sıralar, yaklaşık bundan 20 küsür sene önce, dergah a Haremeyn in hadimi (Kabenin Hizmetlisi) tarafından yazılmış bir mektup geldi. Mektupta, ismini unuttuğum o şahıs diyordu ki :

Kabede uyuyakalmışım, Peygamberimiz geldi ve beni kaldırdı ve dedi ki:

„ Ey Falanca yakın zaman içerisinde, Kuran-ı Kerim Yeryüzünden kaldırılacak, ve sadece akılardaki kalacak, git çabuk ümmetimi uyar“ buyurdu.

Diye devam eden bir mektuptu.

Ben ondan sonra Kuran-ı Kerimin Yeryüzünden kaldırıldığına inanıyorum.

Bu konudaki tespitlerimi de vaazlarım da anlattım. Kuranda ayet var „O’nu biz indirdik, kıyamete kadar saklayacak olan da biziz“ buyuruyor Rabbimiz, Fakat yukardaki husus hadisler de de bildirilmiş malesef, yani Kuran-ı Kerim Yeryüzünden kaldırılacak diye. Ben alt yapı olaraktan imam Hatip Lisesi Mezunu olduğum için, okuldayken ezberlediğim Surelerden, Aklımdakileri Bu Kitapta, kontrol ederekten yazdım. Benim Kanaatimce Kuran yeryüzünde parça parça, imamlar müezzinler, ve hafızlar, ve önceden ezberine bazı ayet ve sureler almış olan, müminlerin aklında saklı, ve Deccal Aleyhillane, internette ve normal mushaflardaki Kuran‘ı bozmuş dur

Details
Autor Raşit Tunca
Sprache Türkisch
Bindung Softcover
Größe 155 x 235mm
Farbe Schwarz/ Weiß
Anzahl Seiten 256
ISBN 9789403728100
Veröffentlichungsdatum 18-01-2024
Genre Religion und Ethik > Islam

€25,99 Softcover

YAYINEViMDEN SATIN AL